Kenar Kılavuzu | Bıçak Kılavuzu | ||
![]() | Çift Eğimli | ![]() | Şef Bıçakları |
![]() | Üçlü Eğim | ![]() | Santoku Bıçakları |
![]() | 15 Derece Kenar | ![]() | Ekmek Bıçakları |
![]() | 20 Derece Kenar | ![]() | Av Bıçakları |
![]() | 15 ve 20 Derece | ![]() | Fileto Bıçakları |
![]() | Tek Taraflı | ![]() | Cep Çakıları |
![]() | Çapraz | ![]() | Makaslar |
![]() | Çelik Kenar | ![]() | Seramik Bıçaklar |
![]() | Tırtıklı | ![]() | Pala / Balta |
Tasarıma Genel Bakış: | |
Bitiş: | Beyaz |
Bileme Aşaması Sayısı: | 3 |
Aşındırıcı: | %100 elmas aşındırıcılar ve esnek sıyırma |
Hem ince kenarlı hem de tırtıklı bıçakları keskinleştirir: | Evet |
Ortaya Çıkan Kenar Açısı: | 20 derece |
Bileme Öncesi Aşama: | Evet |
Bileme Aşaması: | Evet |
Honlama/Parlatma Aşaması: | Evet-strop kullanır |
Çelikleme Aşaması: | Numara |
Tek Taraflı Bıçak Bileme: | Evet |
Keskinleştirmek için Gerekli Süre: | İlk kez bileme için yaklaşık 1 dakika. Yeniden bileme yaklaşık 10 saniyedir. |
Ürün Ağırlığı ve Boyutları: | |
Ağırlık: | 4,50 libre |
Uzunluk: | 4-1/4 inç |
Kalınlık: | 10 inç |