Kenar Kılavuzu | Bıçak Kılavuzu | ||
Çift Eğimli | Şef Bıçakları | ||
Üçlü Eğim | Santoku Bıçakları | ||
15 Derece Kenar | Ekmek Bıçakları | ||
20 Derece Kenar | Av Bıçakları | ||
15 ve 20 Derece | Fileto Bıçakları | ||
Tek Taraflı | Cep Çakıları | ||
Çapraz | Makaslar | ||
Çelik Kenar | Seramik Bıçaklar | ||
Tırtıklı | Pala / Balta |
Tasarıma Genel Bakış: | |
Bitiş: | Beyaz |
Bileme Aşaması Sayısı: | 3 |
Aşındırıcı: | %100 elmas aşındırıcılar ve esnek sıyırma |
Hem ince kenarlı hem de tırtıklı bıçakları keskinleştirir: | Evet |
Ortaya Çıkan Kenar Açısı: | 20 derece |
Bileme Öncesi Aşama: | Evet |
Bileme Aşaması: | Evet |
Honlama/Parlatma Aşaması: | Evet-strop kullanır |
Çelikleme Aşaması: | Numara |
Tek Taraflı Bıçak Bileme: | Evet |
Keskinleştirmek için Gerekli Süre: | İlk kez bileme için yaklaşık 1 dakika. Yeniden bileme yaklaşık 10 saniyedir. |
Ürün Ağırlığı ve Boyutları: | |
Ağırlık: | 4,50 libre |
Uzunluk: | 4-1/4 inç |
Kalınlık: | 10 inç |